Slavni komičar je prekinuo nastup zbog srčanog udara, a onda se desilo nešto neverovatno (FOTO, VIDEO)

Izvor: BKTV News, 25.Feb.2017, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavni komičar je prekinuo nastup zbog srčanog udara, a onda se desilo nešto neverovatno (FOTO, VIDEO)

Proslavljeni stend-ap komičar Riki Džerves, napustio je pozornicu u Kolston Holu u Bristolu, nakon što je dobio srčani udar.

Svima u publici je odmah postalo čudno kada je Džerves otišao na neplaniranu pauzu, ali neverovatno je to što se komičar kao pravi profesdionalac vratio posle deset minuta kako bi završio nastup.

Ricky Gervais leaves stage mid-show in 'heart attack' scare https://t.co/KCN3X3j5Ey @rickygervais hope your feeling better mate!

Kada >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << mu se zdravstveno stanje stabilisalo, Džerves se obratio na Tviteru u kome je objasnio nemili incident, usput se i našalivši sa svojom publikom.

@rickygervais was absolutely amazing @Colston_Hall tonight even if he nearly died ??

"Želim da se zahvalim fantastičnoj publici, smejali ste se čak i kada sam pomislio da imam srčani udar", napisao je on.



Kada ga je jedan od pratilaca pitao za zdravstveno stanje, Džerves mu je odgovorio da odlazak sa bine nije bio deo nastupa, tako potvrdivši brojne spekulacije.

Have a peaceful night. (If I die in my sleep, you are totally allowed to make jokes about it.) pic.twitter.com/l7zaQvNZuV

KOMEDIJA KOJU SMO DUGO ČEKALI: Kako izgleda kada beba "MALI ŠEF" dođe u porodicu (VIDEO)

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.