Slavni književnik Toni Parsons posetio Novi Sad

Izvor: Press, 31.Okt.2014, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavni književnik Toni Parsons posetio Novi Sad

Toni Parsons, koga je u Delfi knjižari sačekalo na desetine obožavalaca, rekao je da mu je jako drago što je i prilikom ove posete Novom Sadu naišao na izuzetno topao doček.
Parsons je sedamdesetih godina počeo veoma uspešnu karijeru rok novinara, a njegovi intervjui sa grupama „The Clash“, „Sex Pistols“, „Blondie“, „Talking Heads“ i „Ramones“ načinili su ga kultnom figurom među >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << mladima Engleske. Parsons je dobijao nagrade za novinarski opus, a devedesetih je postao i jedan od najpopularnijih televizijskih komentatora u BBC-jevoj emisiji „Late Review“.
 
Toni Parsons, jedan od najpopularnijih i načitanijih pisaca posle pet godina ponovo je posetio našu zemlju. Povod za to je promocija njegovog najnovijeg romana „Jedan po jedan", koji je ujedno i prvi krimi roman britanskog autora.


 
„Imam u planu da napišem još tri romana o Maksu Vulfu, voleo bih da on postane jedan od velikih likova u kriminalističkoj literaturi, poput Džejmsa Bonda ili Šerloka Holmsa.“ rekao je Parsons.
 
Nakon kratkog formalnog razgovora sa novinarima, Parsonsa je opkolilo na desetine fanova koji su se tiskali u gužvi za potpis svog omiljenog pisca

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.