Slavna pevačica progovorila o lezbo iskustvu

Izvor: Blic, 21.Mar.2017, 00:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavna pevačica progovorila o lezbo iskustvu

Američka pop zvezda Kejti Peri, primila je nedavno nagradu za promociju i borbu za ljudska prava, a u govoru prilikom preuzimanja nagrade, pevačica je podelila svoje iskustvo..

- Učili su me da homoseksualci idu u pakao, u to sam verovala kad sam bila tinejdžerka. Kako sam postajala starija, bila sam sve znatiželjnija i počela sam malo da istražujem svet oko sebe - rekla je Kejt, koja je odrastala u katoličkoj porodici i svako leto provodila je u kampu, gde su se molili >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << protiv homoseksualizma.

- Poljubila sam devojku i svidelo mi se. Da budem iskrena, uradila sam i više od toga i otišla mnogo dalje. Ali pravo je pitanje kako to pomiriti sa religioznom okolinom u kojoj sam odrasla.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Katy Perry: Sa devojkom se nisam samo poljubila

Izvor: Tracara.com, 21.Mar.2017

Katy je dobila nagradu za svoju borbu za ljudska prava (foto: Wenn) Katy Perry nedavno je dobila nagradu za svoj posvećen rad u kampanji za ljudska prava, a na svečanosti održanoj u subotu, pevačica je govorila i o seksualnom eksperimentisanju u mladosti, koje se veoma protivilo njenom odrastanju...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.