Slavica Ćukteraš završila na Urgentnom!

Izvor: S media, 15.Sep.2011, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavica Ćukteraš završila na Urgentnom!

Jake glavobolje danima su mučile pevačicu Slavicu Ćukteraš ali ona ih je ignorisala i nastavila da radi. To joj je na kraju narušilo zdravlje pa je završila u klinici!

Pevačica Slavica Ćukteraš navikla je da radi i kad joj nije dobro pa je zato ignorisala bolove u glavi koje je imala poslednjih par meseci. Sve je to opravdavala umorom i nespavanjem, ali na kraju je ipak morala da poseti lekara i to kad je stvar uzela maha!

Tanja i Slavica progovorile >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << posle pet godina!

Slavica Ćukteraš zbog duga ostala bez struje!

Slavica Ćukteraš izgubila 4.000 evra!

- Kada bi je zabolela glava, uzela bi par tableta pa bi joj bilo bolje i zato je odlučila da nema potrebe da poseti lekara. Prošle nedelje napad glavobolje zatekao ju je kod kuće. Popila je lek, ali nije pomogao. Trpela je do jutra, kada ju je u bolovima u krevetu zatekla drugarica, i rešila da je hitno odvede kod lekara, priča izvor blizak pevačici, a prenosi štampano izdanje Scandala.

- Analize krvi i magnetna rezonanca pokazale su da je sve u redu i da je uzrok napada najverovatnije povišeni pritisak i premor, dodaje izvor.

Međutim, pevačica nije potvrdila navode, dok je njena PR služba saopštila da su sve to dezinformacije.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Slavica Ćukteraš završila na Urgentnom?

Izvor: Vesti-online.com, 15.Sep.2011

Jake glavobolje danima su mučile pevačicu Slavicu Ćukteraš ali ona ih je ignorisala i nastavila da radi. To joj je na kraju narušilo zdravlje pa je završila u klinici!..Pevačica Slavica Ćukteraš navikla je da radi i kad joj nije dobro pa je zato ignorisala bolove u glavi koje je imala poslednjih...

Nastavak na Vesti-online.com...

Slavica Ćukteraš zbog premora završila u bolnici!

Izvor: Svet, 16.Sep.2011, 02:17

naslov: . Slavica Ćukteraš zbog premora završila u bolnici!. . . . excerpt: . Jake glavobolje danima su mučile Grandovu pevačicu, ali ih je ona ignorisala i radila punom parom.. . ...

Nastavak na Svet...

Slavica Ćukteraš završila u bolnici zbog premora

Izvor: Svet plus, 16.Sep.2011

Pevačica Slavica Ćukteraš danima je imala probleme sa glavoboljama koje je vešto ignorisala. Ipak, to ignorisanje joj je na kraju jako narušilo zdravlje, pa je završila u bolnici.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.