Sinan Sakić potpuno prolupao: Traži 10.000 evra za intervju?!

Izvor: 011vodič.com, 04.Avg.2015, 00:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sinan Sakić potpuno prolupao: Traži 10.000 evra za intervju?!

Sinan ne razgovara sa novinarima dok mu se ne plati za intervju



Popularni folker, Sinan Sakić, koji se kako veurju njegovi prijatelji vratio starim porocima, traži novac da bi pričao o sebi.
Nakon što ga je policija uhvatila na graničnom prelazu Trbušnica sa 2,3 grama kokaina sakrivenog u donjem vešu i tvrdnje da je prestao da se kocka i pije, Sinan Sakić se kako tvrde njegovi prijatelji vratio starim porocima. Folker je ponovo >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << svraćao u kazino da igra rulet i slot aparate.
Njegova supruga Sabina kaže da Sinan ne razgovara sa novinarima dok mu se ne plati za intervju.
“Moj muž trenutno spava. Kada ustane možete ponovo da okrenete telefon i on će vam dati intervju, ali pre toga morate da mu platite 10.000 evra jer više neće da se oglašava džabe”, rekla je Sabina.
 

#svet
The post Sinan Sakić potpuno prolupao: Traži 10.000 evra za intervju?! appeared first on 011VODIC.COM.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

SINAN SAKIĆ SIŠAO SA UMA: Dajte 10.000 evra pa da razgovaramo!

Izvor: Kurir, 04.Avg.2015

Popularni folker, koji se, kako smatraju njegovi prijatelji, ponovo vratio starim porocima, traži novac da bi pričao o sebi..Nakon što ga je policija uhvatila na graničnom prelazu Trbušnica sa 2,3 grama kokaina koje je krio u gaćama i tvrdnje da je prestao da se kocka i pije, Sinan Sakić se, kako...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.