Izvor: Blic, 24.Avg.2016, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sin Klinta Istvuda progovorio o tragediji u kojoj je izgubio ljubav svog života

Skot Istvud, sin legendarnog Klinta Istvuda rešio je da progovori o tragičnoj smrti devojke i tako šokirao javnost koja nije znala ovaj detalj iz njegovog života.

Glumac se našao na naslovnici magazina "GQ" i tom prilikom progovorio o životnom periodu od kojeg se teško oporavio.

- Gubio sam prijatelje i pre. Čak i odlične prijatelje. Ali nikad nisam izgubio nekoga sa kim sa bio intiman u tom smislu, nekoga sa kim sam bio u vezi - rekao je Skot i dodao da je smrt >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << njegove devojke bila bizarna.

- Ono što je najgore, jeste da je to bio manji sudar, ali su za sve krivi erbegovi. Njen je eksplodirao i izbacio projektil kroz njeno telo i presekao joj kičmu. Nikome ovo nisam rekao, ali još uvek nisam pozvao njenog oca. Ne mogu da nađem prave reči - završio je Istvud svoju tešku priču.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.