Sećate li se njih? (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 30.Apr.2016, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sećate li se njih? (FOTO, VIDEO)

Pogledajte kako danas izgleda glumica i pevačica koja je igrala identične trojke u hit telenoveli!

Ljubavne veze" (Lazos de amor) je serija iz devedesetih koja je pratila tri identične sestre, razdvojene nakon saobraćajne nesreće u kojoj su im stradali roditelji.

Zajedno odrastaju zla Marija Paula i spela Marija Fernanda, dok Marija Gvadalupe, koja je ispala iz kola u nesreći, ima amneziju i ne seća se ni da ima sestre.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Izvor: YouTube

Sto "i kusur" epizoda kasnije, ova telenovela se završila potpuno neočekivano - jedna sestra je umrla, ostale dve preživele, ali nije bilo baš najjasnije koja je od njih izgubila život, što je tada bio ogroman šok za publiku naviklu na jednsotavne krajeve svojih omiljenih serija.

Sve tri sestre igrala je pevačica Lusero Ogasa Leon, koja danas ima 46 godina, a u četvrtak se pojavila na dodeli latinoameričkih "Bilbord" nagrada. Kako danas izgleda, pogledajte u galeriji!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.