Sarma, ajvar i kajmak za momke iz OneRepublic

Izvor: Radio 021, 28.Maj.2015, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sarma, ajvar i kajmak za momke iz OneRepublic

Bend OneRepublic održaće 6. juna dugo iščekivani koncert u Kombank Areni, a organizator koncerta - Taramount - objavio je rajder listu koja je, kako navode, odraz onoga što je ova petorka iz Kolorada privatno ali i na bini - energični, fokusirani na dobru muziku i zdrav život, pozitivni, raspoloženi i simpatični.

Poznato je da frontmen Rajan Teder i njegovi prijatelji iz benda vode zdrave živote, uživaju u trčanju i daleko su od rokenrol života”. Zbog toga su na bini >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << uvek puni energije i deluju kao da se ne umore ni posle skoro dva sata koncerta. Tako su OneRepublic od organizatora beogradskog koncerta, pored ostalog, tražili obroke od organskih i niskokaloričnih namirnica, različito voće, jogurte i vodu od kokosa.

Dokaz da nam 6. juna u Kombank Areni pripremaju moćan nastup jeste i različito koštunjavo voće koje su tražili da im se pripremi u garderobi, navode iz Taramonuta i dodaju da momci iz benda takođe vole i kvalitetnu crnu čokoladu. Alkohol nije prioritet za OneRepublic ali su poželeli da probaju neko lokalno pivo, pa organizatori planiraju da ih iznenade vrhunskim pivima koje Srbija može da ponudi.

Svi koji prate OneRepublic na društvenim mrežama znaju da petorka uvek obiđe grad u kome gostuje i uživa da proba najbolje što lokalna gastronomija ima da ponudi. Zbog toga će ih organizatori upoznati sa Beogradom i počastiti najukusnijim kulinarskim specijalitetima.

Tako će gosti Beograda uživati u gibanici, sarmicama od zelja, kajmaku, vreloj proji, “leskovačkom vozu”, punjenim tikvicama, ajvaru, šopskoj salati, svežem voću iz domaćih voćnjaka, slatku od šumskih jagoda i drugim ukusima Srbije i regiona, navode organizatori.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.