Sara Jovanović ovog četvrtka na Lasti

Izvor: Blic, 29.Jun.2016, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sara Jovanović ovog četvrtka na Lasti

Kažu da jedna lasta ne čini proleće, ali jedno je sasvim sigurno - beogradski klub "Lasta" čini najbolji letnji provod u Beogradu.

Svi ljubitelji vrhunskog provoda uz najbolju muziku i najluđe žurke znaju da nema dobrog klabinga ako nije na "Lasti".

Najzgodniji momci, najlepše devojke i najljubaznije osoblje na jednom mestu učiniće da zaboravite svakodnevne probleme i dosadu.

Kako su posetioci "Laste" već navikli na iznenađenja i najbolje žurke, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u tom ritmu nastavlja se i ove nedelje.

Mlada i talentovana pevačica Sara Jovanović obećava odličan provod na "Lasti" ovog četvrtka, gde će razmrdati sve ljubitelje dobre muzike. Sara će nastupiti u okviru "Black eventa", a već u petak nas očekuje nastup "Pepe & friends" dok će za dobru zabavu u subotu biti zadužen Dushan.

Specijalno gostovanje DJ Emanuela Satiea iz Pariza zakazano je za nedeljni matine, a pored njega nastupaju Nexie i Nenad Jovanović iz Zweina.

Da VIP face i te kako vole žurke na "Lasti" dokazuje sve veći broj poznatih iz vikenda u vikend koji biraju upravo ovaj klub za najbolji provod, pa su tako prošle nedelje gosti bili francuski košarkaš Toni Parker zajedno sa Bobijem Marjanovićem u društvu manekena Vladimira Vuksanovića.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.