Sanja Đorđević završila na infuziji

Izvor: Blic, 22.Apr.2016, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sanja Đorđević završila na infuziji

Sanja Đorđević nedavno je snimila spot za novi singl "Zvone zidovi", a kako je snimanje bilo dugo i naporno pevačica je na kraju završila kod doktora.

Naine, Sanja je kadrova radila ceo dan zbog čega je nakon završenog posla morala da primi infuziju. Naime, pevačica je već dva meseca na rigoroznoj dijeti, a počela je redvno i da trenira u teretani pa njen organizam nije mogao da izdrži toliki napor.

- Morala sam da primim infuziju jer sam posle 13 sati rada >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bila iscrpljena. Verujem u ovu pesmu, pa sam odlučila da posle dužeg vremena snimim i spot. Reakcije na pesmu su odlične. Publika mi već uveliko traži da je pevam na nastupima - kaže Sanja i dodaje da je svoj stajling poverila dizajnerki Mirni Nađ, supruzi bivseg fudbalera Alberta Nađa.

Poslušajte Sanjinu novu pesmu:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.