Sandra Obradović prepumpala usne

Izvor: Blic, 21.Dec.2014, 00:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sandra Obradović prepumpala usne

Manekenka Sandra Obradović preterala je sa silikonima u usnama.

Ona je prvi put povećala svoje usne pre više od pet godina, ali kako se silikon s godinama dobrim delom istopio, ona je otišla na korekciju.

Međutim, čini se da je preterala u svojim željama ili se njen estetski hirurg malo zaigrao. Njene usne su sada prvo što na njenom licu primetite.

Bilo kako bilo, ova Požarevljanka je i dalje lepa, ali su mišljenja njenih fanova ispod slike koju je postavila na društvenoj mreži Fejsbuk, podeljena.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Idemo dalje: Nova članica kluba "silikonske usne" je - Sandra Obradović! (I da, preterala je)

Izvor: 24sata, 21.Dec.2014

Manekenka Sandra Obradović preterala je sa silikonima u usnama...Trend pumpanja usana, kome su se podvrgle mnoge cice sa naše estrade, o čemu smo mi, naravno, pisali - se nastavlja.  Sandra je je prvi put povećala svoje usne pre više od pet godina, ali kako se silikon s godinama dobrim delom istopio,...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.