Samo čekam da joj splasnu ona usta

Izvor: Mondo, 22.Apr.2017, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Samo čekam da joj splasnu ona usta"

Kaže ROĐENI OTAC pevačice!

Dragan Stojković Bosanac rekao je za domaću štampu da ne odobrava plastične operacije kojima se podvrgla njegova ćerka Aleksandra, niti njene provokativne fotke.

MONDO aplikacija ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

"Bolje da snimi neki hit, nego što se tako fotografiše. Ali, ona zna šta je pametno za nju. Ja sam više za to da moje dete ima dobru pesmu, nego takve fotografije," rekao je on za "Alo".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Pošto je Aleksandra, odnosno Džidža, uradila i brojne estetske intervencije, "ponosni" tata kaže - "mogu samo za glavu da se uhvatim".

"Obrve je istetovirala, kada ih vidim, mogu samo za glavu da se uhvatim... A tek što je nos operisala, to je strašno. I ona usta, samo čekam da vidim kad će da splasnu. Najveći problem srpskog naroda je taj što nije otkrio ogledalo," rekao je on.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.