Izvor: Blic, 26.Avg.2016, 08:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sad kad je leto na izmaku, za koga se može reći da ga je zaista iskoristio?

Blogeri Jure Marolt, Ela Dvornik, Nađa Jokanović i Ajda Sitar, ovog leta imali su zadatak da obiđu najbolje letnje muzičke festivale na jadranskom primorju od Paga preko Dubrovnika do Murtera, sjajno se provedu i uhvate #IconicFestivalMoments. Obići pola Dalmacije za mesec i po dana? Zašto da ne?

Njihove avanture započele su na plaži Zrće (ostvro Pag) u okviru "Fresh Islnad Festival-a", žurka se zatim nastavila u Dubrovniku na festivalu Croatia Music Adventurs, da bi se >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sve završilo u mestu Tisno kod Šibenika na Defected muzičkom festivalu. Dakle žurka se protegla od bitova repera Chris Brown-a i Wiz Khalif-e, preko zvezda elektronske muzike Sigme i Clean Bandit-a na CMA, pa sve do haus zvezda ujedinjenih pod okriljen Defected muzičke producentske kuće.

Utisci i i ikonični momenti svih blogera potpuno su različiti ali se u jednom svi slažu. Cilj svakog putovanja najčešće je upravo u putu do cilja, pogotovu ako se kilometri gaze u novim Renault-ovim Crossover-ima Kadjaru i Captur-u.

Elu Dvornik oduševila je kamena kućica koju je iznajmila kao prenoćište u mestašcu blizu Tisna. Za slovenačku blogerku i Miss Sports Slovenia 2009 Ajdu Sitar, putovanje je počelo igranjem tetrisa dok je pokušavala da spakuje prtljag pet devojaka za vikend u gepek Renault Captura, ali je u tome bila više nego uspešna te je vraćanje u neko bezbrižno tinejdžersko doba moglo da počne. A na svom blogu Nađa Jokanović objasnila je šta ju je toliko iznenadilo i oduševilo kod malog primorskog grada Vodice.

Ali ovu su samo delići #IconicFestivalMoments, ostale možete videti na njihovim blogovima koji se nalaze ovde, a kako i vi možete da dođete do karata za sledeće izdanje festivala koji vam se najviše dopao pogledajte ovde.

Letu je možda došao kraj, ali žeđ za novim avanturama ne gasi se nikad!

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.