Šaban progovorio o Cuci: Gledao sam je kao svoju ćerku, ali stvar se otrgla kontroli!

Izvor: 011vodič.com, 28.Avg.2015, 01:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šaban progovorio o Cuci: Gledao sam je kao svoju ćerku, ali stvar se otrgla kontroli!

Popularni pevač Šaban Šaulić kaže da Ivonu Negovanović Cucu gleda kao na ćerku.”Gledao sam Ivonu kao ćerku, ali se stvar otela kontroli. Nismo više u kontaktu, a nikad nismo ni bili zajedno . Nisam sa njom imao ljubavnu avanturu”, rekao je Šaulić za Informer. Budući da je Star objavio fotografije na kojima se vidi da je Cuca pre nekoliko dana bila kod Šabana u Krčedinu, svi su pretpostavljali da su oni obnovili vaezu, ali pevač tvrdi da on tada nije >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << bio u kući.
“Iz novina sam saznao da je Cuca bila kod mene u Krčedinu. Ja nisam bio tamo, a njoj je verovatno nešto trebalo, možda je imala neki problem. Moj prijatelj, koji je bio u kući,rekao joj je da ide, a ona ga je poslušala i otišla”, tvrdi Šaban, a na pitanje da je viđen sa Cucom u tržnom centru i kako se ljubi sa njom na Slaviji, odgovorio da je to puka slučajnost:
U tržnom centru je bilo neko sniženje i pitala me je da idemo, a na Slaviji mi je prišla da mi se zahvali što sam joj pomogao da donese jednu odluku. Ponudili su joj neku baladu. Rekao sam joj da to nije za nju jer je mlada i vrcava, i da joj takva pesma treba. Ona mi se zahvalila i poljubila me u obraz”.
On je istakao da nije istina da se poljubio u usta sa njom i da je na fotografijama tako ispalo zbog ugla iz kojeg je snimano, rekavši da nije budala da se ljubi sa njom javno.
“Da smo zajedno, valjda bih to krio”.
Šaban ističe da njegova porodica nije trebalo to da uzima k srcu, kao i da njegova supruga nije patila zbog celokupne situacije.
“Ona je normalna, razumna i pametna žena. Znala je da je 97 odsto stvari neistinito. Tri odsto je bilo tačno, a to je da sam Cuci poslovno pomagao”, zaključuje Šaulić.


#svet
The post Šaban progovorio o Cuci: Gledao sam je kao svoju ćerku, ali stvar se otrgla kontroli! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Šaban: Cuca mi je bila kao ćerka!

Izvor: Vesti-online.com, 28.Avg.2015

Kralj narodne muzike, Šaban Šaulić, kaže da svoju navodnu ljubavnicu Ivonu Negovanović Cucu gleda isključivo kao ćerku! On demantuje da je u ljubavnoj vezi sa 40 godina mlađom koleginicom i tvrdi da ga supruga Gordana nikada neće ostaviti...- Gledao sam Ivonu kao ćerku, ali se stvar otela kontroli....

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.