STIŽE NASTAVAK SERIJE PRIJATELJI ali na neočekivan način

Izvor: Blic, 24.Jun.2017, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STIŽE NASTAVAK SERIJE PRIJATELJI ali na neočekivan način

Jedan od najzabavnijih likova iz serije "Prijatelji" svakako je bila Fibi Bufe koju je tumačila Lisa Kudrou. Danas, glumica uz svoje uloge uspešno se bavi i produciranjem pa je najavila i moguć nastavak serije koja joj je donela svetsku slavu.

- Priča bi trebalo da prati život Fibi Bufe 10 godina kasnije. Ona je sada, verovatno, razvedena i živi u Njujorku. Sasvim je prirodno da u toj seriji okupi i deo stare postave. - naveo je izvor blizak glumici.

Lisa je trenutno u pregovorima sa kreatorom serije Martom Kofman sa kojom radi kao producent na seriji "Grejs i Frenki".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nešto drugačije: Stiže nastavak “Prijatelja”?

Izvor: Story, 24.Jun.2017

Jedan od najzabavnijih likova iz serije “Prijatelji” svakako je bila Fibi Bufe koju je tumačila Lisa Kudrou. Danas, glumica uz svoje uloge uspešno se bavi i produciranjem pa je najavila i moguć nastavak serije koja joj je donela svetsku slavu. – Priča bi trebalo da prati život Fibi Bufe 10...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.