SRPSKA FOLKERKA ŠOKIRALA VRELIM FOTKAMA: Uskoro puni PEDESET, a sunča se u toplesu! Evo kako izgleda (FOTO)

Izvor: Press, 22.Avg.2017, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRPSKA FOLKERKA ŠOKIRALA VRELIM FOTKAMA: Uskoro puni PEDESET, a sunča se u toplesu! Evo kako izgleda (FOTO)

Ušla je u plićak i oslobodila se gornjeg dela kupaćeg kostima.
Foto: Instagram
Folk pevačica Sanja Đorđević nikada nije kuburila sa viškom kilograma, a svoje atribute uglavnom je do sada isticala kratkim scenskim haljinama. Sanjine fotografije u bikiniju prava su retkost, zbog čega su njene foto-uspomene sa ovogodišnjeg letovanja privukle veliku pažnju na internetu.
Četrdesetosmogodišnja >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << pevačica je tokom zime redovno odlazila u teretanu gde je zategla svoje telo kojim se sada šepuri kako na plažama, tako i na društvenim mrežama, a u moru fotografija na kojim je Sanja u kupaćem kostimu izdvojila se ona na kojoj je bez njega.

Sanja je odlučila da se ugleda na mnogo mlađe koleginice koje su to učinile pre nje, pa se i ona skinula u toples kako bi nabacila ravnomernu boju i oslobodila svega što je steže i smeta joj, a ova fotografija pevačice na izmaku pete decenije zavredila je veliki broj komentara.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.