SMRŠALA 10 KG ZBOG SPOTA Ana Kokić: Ipak ne igram na kartu seksepila

Izvor: Blic, 30.Jun.2016, 06:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SMRŠALA 10 KG ZBOG SPOTA Ana Kokić: Ipak ne igram na kartu seksepila

Ana Kokić se vratila iz Turske, u kojoj je snimala novi spot za pesmu „Damelo“, zbog čega je smršala desetak kilograma.

U novom spotu Ana Kokić pokazuje svoju izvajanu figuru u kupaćem kostimu. Ona nam je prepričala kako je teklo snimanje:

- Svaki dan smo iskoristili da snimimo najbolje kadrove i obiđemo najlepše lokacije u Beleku i Antaliji. Nisam igrala na kartu seksepila, već sam želela da budem što prirodnija i opuštenija, bez puno šminke i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << glamura - objašnjava Ana Kokić za „Blic“.

Iako smo joj dali ideju da za spot angažuje i svog supruga Nikolu Rađena, pevačica nam je kroz smeh rekla:

- Svoje poslovne planove nikada ne otkrivam.

Pevačica je za potrebe ekranizacije numere morala da poseti nutricionistu koji joj je figuru doveo do savršenstva, a zanosnim telom ostavila je bez daha muškarce u Turskoj, gde su i snimani kadrovi.

- Do pre nekoliko meseci sam imala problema da sakrijem delove u kojim sam jača. Imala sam desetak kilograma više, ali sam to vešto krila. Poslušala sam savet prijatelja da odem kod nutricioniste i za dva meseca sam sve rešila. Nisam htela da se podvrgenem iscrpljujućim dijetama jer može da mi padne imunitet, da se razbolim. Zato sam se zdravo hranila i dovela liniju do onakve kakvu želim. Lepo se osećam i imam više energije - rekla je za „Blic“ Ana Kokić.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.