SKANDAL Aleksandra je pevala na bini, muškarac je probao da je uhvati za guzu i onda je ona uradila OVO!

Izvor: Blic, 20.Jun.2017, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL Aleksandra je pevala na bini, muškarac je probao da je uhvati za guzu i onda je ona uradila OVO!

Aleksandra Prijović doživela je neprijatnost na jednom nastupu, a u to se uverila i njena koleginica Jadranka Barajaktarović koja se iste noći zadesila na nastupu.

Jadranka se njoj požalila na neprijatnosti koje je doživljavala sa nasrtljivim muškarcima na privatnim proslavama.

- Prijovićeva joj je tada rekla da se to i njoj dešava i izdvojila je slučaj sa jedne proslave. Tada ju je, prema njenim rečima, opsedao jedan od gostiju, koji je uporno pokušavao da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je uhvati za zadnjicu. Ona se pomerala, ali nije uspela da se odbrani, pa je morala da ostavi mikrofon na neko vreme kako bi se on okanio. Na kraju je rekla da joj se to često dešava, ali da je slučaj koji je ispričala najekstreminiji od svih - rekao je izvor za "Pink.rs".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.