Izvor: Blic, 28.Avg.2016, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠIROKE RUKE Džeger će davati 15.000 funti za alimentaciju

Nije tajna da britanski roker Mik Džeger nema nameru da se skrasi kraj balerine Melani Hamrik, koja nosi njegovo osmo dete, ali će se pobrinuti da mami i detetu ništa ne nedostaje.

Naime, kako pišu britanski tabloidi Džeger je pristao da majci svog deteta isplaćuje mesečnu sumu u visini od 15 hiljada funiti, ali se obavezao i da im obezbedi pristojan dom. Naime, Melani i beba će dobiti kuću, a Džeger neće pitati za cenu, preneli su tabloidi.

Pročitajte još:
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
- Džeger je oduvek bio veoma odgovoran, a ni ovaj put neće propustiti da uradi prav stvar. Njih dvoje nikada nisu bili u ozbiljnoj vezi, ali uprkos svemu, oboje su srećni i bliski. džeger će dati Melani svu sigurnost koja joj je neophodna. Dobiće alimentaciju a Džeger će joj kupiti kuću onog trenutka kada je Melani bude izabrala - rekao je izvor blizak pevaču.

Inače, Mik Džeger ima sedmoro dece iz nekoliko ranijih veza.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.