ŠIFRA ZA WI-FI JE REŠENJE OVOG ZADATKA: Da li ste uspeli da otkrijete koja je? (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 29.Okt.2016, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠIFRA ZA WI-FI JE REŠENJE OVOG ZADATKA: Da li ste uspeli da otkrijete koja je? (FOTO)

Jednom restoranu u Teksasu dosadilo je da ima običnu šifru za bežični internet pa su rešili da malo začine Wi-Fi lozinku tako što su smislili da ona bude rešenje jednog prilično teškog matematičkog zadatka.

Možda im je mnogo gostiju dolazilo i sedelo samo kako bi koristilo njihov internet, ali u svakom slučaju, odlučili su da malo animiraju goste.

Nije isključeno da su ovim gestom vlasnici restorana napravili revoluciju u savremenoj komunikaciji i podsetili ljude >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << da mogu da razgovaraju i uživo, ne samo kad su na internetu.

Pitanje je da li će iko biti zainteresovan da posećuje ovaj restoran kad se bude pročulo da ne mogu da imaju pristup internetu.

Korisnik Joshua_Glock postavio je ovaj zadatak na Reddit i zamolio ljude dobre volje za pomoć, a time je pokrenuo i diskusiju koja se verovatno neće uskoro završiti.

Rešenje ovog zadatka nam napišite u komentaru, a ako ste sigurni da je tačno, budite humani pa napišite i na Reddit-u.

(Telegraf.rs / Izvor: radiosarajevo.ba)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.