Rekordna gledanost 10. epizode 6. sezone Igre prestola

Izvor: Press, 29.Jun.2016, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rekordna gledanost 10. epizode 6. sezone Igre prestola

Poslednja epizoda šeste sezone popularne američke serije "Igra prestola", koja se prikazuje na kanalu HBO, ostvarila je juče najveću gledanost od početka prikazivanja, saopštili su autori serijala.
foto: b92.net
Desetu, poslednju epizodu šeste sezone pratilo je 8,9 miliona gledalaca u premijernom ili repriznom terminu, u odnosu na 8,1 milion gledalaca koji su pratili poslednju epizodu pete sezone, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << navela je kompanija za istraživanje javnog mnjenja Nilsen. 

Od početka prikazivanja 2011. godine, gledanost serije snimljene po istoimenom romanu Džordža R. R. Martina neprekidno je rasla. Prvu epizodu prve sezone pratilo je samo tri miliona ljudi. 

Šesta sezona prva je koja ne prati u potpunosti roman, iako je HBO ranije već odstupao od originalne priče. 

Autori serije Dejvid Beniof i Danijel Bret Vajs rekli su u intervjuu objavljenom danas na sajtu Dedlajn da se bliži kraj serije i da su u planu još najviše dve sezone.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Rekordna gledanost poslednje epizode šeste sezone "Igre prestola"

Izvor: Blic, 29.Jun.2016

Poslednja epizoda šeste sezone popularne američke serije "Igra prestola", koja se prikazuje na kanalu HBO, ostvarila je danas najveću gledanost od početka prikazivanja, saopštili su autori serijala...Desetu, poslednju epizodu šeste sezone pratilo je 8,9 miliona gledalaca u premijernom ili repriznom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.