Razvodi se Patrik Dempsi!

Izvor: Press, 25.Jan.2015, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razvodi se Patrik Dempsi!

Patrik Dempsi ima veliki problem s egom, kaže prijatelj para. Džilijan Fink je zbog toga zatražila razvod od holivudskog glumca.
Doktor Derek Šepard iz "Uvoda u Anatomiju" i Džilijan u braku su bili 15 godina. Zahtev za razvod podnela je Finkova. Zatražila je zajedničko starateljstvo nad decom a od Dempsija očekuje da plaća alimentaciju za decu i da svakog meseca njoj isplaćuje naknadu. Patrik i Džilijan >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << nisu potpisali predbračni ugovor. Glumčevo bogatstvo procenjuje se na 40 miliona dolara.
- Iako tvrde da su zajednički odlučili da se razvedu, to je laž. Džilijan već neko vreme ne može da toleriše Patrikov egoizam koji je sad već van granica kontrole. Važna su joj samo deca - ispričao je prijatelj para za TMZ.

 
Dempsi je čekao tri godine pre nego što je Džilijan pozvao na prvi sastanak. Prvi put ju je video u njenom frizerskom salonu kad je došao na šišanje. Bilo je to istog dana kad se rastao od prve supruge, Rokel Parker koja je od njega starija 27 godina.

I tokom braka Džilijan i Patrik zajedno su odlazili na šišanje. To im je bio ritual i prilika da budu sami. Zajedno imaju troje dece: 12-godišnju ćerku Talulu i sedmogodišnje blizance Salivena Patricka i Darbija Galena.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.