Izvor: Blic, 07.Dec.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razvod Jagoša Markovića i glumice Vanje Milačić

Razvod Jagoša Markovića i glumice Vanje Milačić

Glumica Vanja Milačić i pozorišni reditelj Jagoš Marković se razvode. Nakon dvadeset i dva meseca provedena u bračnoj zajednici, ovaj par je zbog neslaganja odlučio da prekine vezu.

Vanja priznaje da je ovo najteži period u njenom životu.

- Proces razvoda je pri kraju - rekla je Vanja Milačić za 'Gloriju' i dodala - Ostalo je još samo da sud potvrdi sporazumni rastanak. U sećanju će mi ostati >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << samo lepi momenti iz života sa Jagošem, a njih je bilo mnogo, neuporedivo više od onih drugih.

Ova mlada glumica želi da nastavi poslovnu saradnju sa Markovićem.

- Iako se sve završilo na ovaj način, bolno i dramatično, verujem da u budućnosti možemo ponovo da funkcionišemo, ako ne kao muškarac i žena, onda bar kao umetnici. Nezamislivo mi je da prođemo jedno pored drugog kao stranci, da se ne osvrnemo i ne pozdravimo. Želim da taj slučajni susret završimo odlaskom na kafu, pričom o temama koje nas ne vraćaju unazad. Bilo bi mi zadovoljstvo da budem deo njegovog tima - priznala je Vanja.

Iako je razvod bolan i dramatičan za Vanju, ona kaže da je Jagoš nešto najlepše što joj se dogodilo u životu.

- Nismo se slagali oko nekih stvari. Jagoš me je zamolio da napustim njegov stan, što sam i učinila. Situaciju mi otežava činjenica ta tog čoveka i dalje volim. Za mene će on uvek biti jedinstven i neponovljiv. Jagoš je moja najveća ljubav, nikad to neću kriti, verovatno najlepša stvar koja mi se desila u životu - rekla je Vanja.

Vanja i Jagoš su sarađivali na nekoliko pozorišnih i filmskih projekata kao što su predstave 'Elektra', koja je izvedena na Belefu, 'Tri musketara' Dečjeg pozorišta iz Podgorice, 'Kokoška' 'Grad teatra' iz Budve...

M. Čule Holivudski razvodi

Razvodi u domaćem svetu poznatih su retki. Glumac Vojin Ćetković se prošle godine razveo od svoje dugogodišnje žene, voditeljke Nataše Milovanović. Pre tri godine Marijana Mateus se razvela od svog supruga Miodraga Kostića Koleta. Kod svetskog džet-seta razvodi se dešavaju mnogo češće. Najsvežiji je razvod pevačice Britni Spirs i plesača Kevina Federlajna, zatim Pamele Anderson i rokera Koda Roka, Vitni Hjuston i Bobija Brauna, Pola Makartnija i Heder Mils, Riz Viterspun i Rajana Felipea...

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.