Rasporio je džinovsku zmiju i šokirao se onim što je našao u njoj

Izvor: Blic, 27.Mar.2015, 07:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasporio je džinovsku zmiju i šokirao se onim što je našao u njoj

Muškarac koji je rasporio veliku zmiju nije se nadao onome što je našao u njoj. On je video da joj je stomak neverovatno natekao, što ga je podstaklo da sazna šta je bio njen poslednji obrok.

Grupa muškaraca je u šumi naišla na veliku zmiju. Prvo su se uplašili, ali onda su shvatili da je mrtva.

Pošto više nije bio opasnosti od nje, odlučili su da vide šta je poslednje pojela, jer im je pažnju privukao njen stomak koji je bio veoma natečen.

Pažljivo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su je raporili nožem i bili su šokirani kada su unutra ugledali zmiju, i to ne malu zmiju, već životinju gotovo iste veličine!

Inače, nema ničeg čudnog u tome da zmija pojede zmiju. Zmije se često hrane drugim zmijama, pa čak i otrovnim zmijama, a velike zmije su potpuno imune na otrov drugih zmija.

Pogledajte kako je protekao ovaj opasni poduhvat:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.