Rada Manojlović umalo da strada u požaru

Izvor: 011vodič.com, 31.Jan.2015, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rada Manojlović umalo da strada u požaru

Radi Manojlović nastup u Minhenu prošlog vikenda mogao je da bude i poslednji! Hotel u kome je odsela zahvatio je požar tokom noći i svi su morali da budu evakuisani.
Alarm u Radinom hotelu se oglasio rano ujutru. Najpre se pročuo glas da je podmetnuta bomba, ali je zapravo deo hotela planuo. Svi su brzo bili evakuisani.
– U prvom trenutku nisam paničila jer smo mi bukvalno 15 minuta pre toga ušli u hotel i sve je bilo u redu, pa sam mislial da je neka greška, da će alarm >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << prestati. Međutim, kada sam videla da svi gosti s našeg sprata silaze, onda smo se i mi pokupili i krenuli za njima – rekla je pevačica za “Kurir”.
 

The post Rada Manojlović umalo da strada u požaru appeared first on 011VODIC.COM.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.