Prva Latino princeza Diznija je Elena od Avalora

Izvor: Radio 021, 01.Feb.2015, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva Latino princeza Diznija je Elena od Avalora

Dizni je obelodanio lik svoje prve latinske princeze Elene od Avalora, čija će se serija emitovati na kanalu Dizni Junior.

Pre nego što dobije svoju seriju, princeza će debitovati 2016. godine u jednoj od epizoda serije Sofija I. Inače će 16-godišnja princeza Elena biti hrabra, nežna, duhovita i pametna naslednica trona kraljevine Avalor.

Kraljevina će sadržati različite karakteristike latinske kulture i folklora. Priču će pratiti pozitivne poruke različitih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << kulturnih i etničkih grupacija koje prate Dizni, a čelnici su naveli da će inovacije u animaciji i dizajnu doprineti još boljim i zanimljivijim epizodama za mnoge narode.

Iako se radi o liku energične tinejdžerke, ciljna publika su deca od dve do sedam godina. Serijal će se emitovati na 25 jezika širom sveta, a priča počinje tako što je princeza Elena na misiji spasavanja svoje sestre, bake i deke od zle vladarke Šuriki, koja joj je ranije oduzela i roditelje i carstvo.

Njoj će na tom putu pomoći princeza Sofija.

Dizni je već davne 2009. godine iznenadio svoje fanove uvodeći prvu afroameričku princezu Tianu.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.