Pronadjena ukradena oskarovska haljine Lupite Njongo

Izvor: Beta, 28.Feb.2015, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronadjena ukradena oskarovska haljine Lupite Njongo

LOS ANDJELES, 28. februara 2015. (Beta-AP) - Haljina koja "jako liči" na toaletu opšivenu biserima vrednu 150.000 dolara ukradenu iz hotelske sobe glumice Lupite Njongo pronadjena je ispod jednog lavaboa u istom hotelu, saopštila je u subotu policija Los Andjelesa.

Haljina pronadjena u hotelu Vest Holivud "jako liči" na halijnu opšivenu biserima kreatora Fransiska Koste za kolekciju "Kelvin Klajn" koju je glumica nosila na nedeljnoj dodeli Oskara, rekla je portparolka policije Nikol >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << Nišida.

Detektivi utvrdjuju da li se zaista radi o istoj toaleti, dodala je.

Šerif Ričard Boumen izjavio je pre dva dana da je haljina ukradena iz jednog hotela u zapadnom Holivudu.

Haljinu boje slonovače, kreaciju modne kuće "Kelvin Klajn", krasi 6.000 bisera različite veličine.

Tridesetjednogodišnja glumica, čiji roditelji potiču iz Kenije, a koja je rodjena u Meksiku, bila je voditeljka na dodeli Oskara prošle nedelje.

Ona je 2014. godine osvojila Oskara za najbolju žensku sporednu ulogu u filmu "12 godina ropstva".

I izjavi kreator Fransisko Kosta rekao je da su svi u "Kelvinu Klajnu" oduševljeni što je haljina verovatno pronadjena.

"Kada nam se vrati, moći ćemo haljinu da restauriramo i da je stavimo u arhivu pošto ona sada predstavlja važan momenat za naš brend", rekao je Kosta u saopštenju.

Njongova je takodje izjavila da je srećna da čuje da je moguće da je haljina pronadjena i dodala da se radi o "umetničkom delu neporocenjive vrednosti".

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Pronađena ukradena haljina Lupite Njongo

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Feb.2015

Haljina koja "jako liči" na toaletu opšivenu biserima vrednu 150.000 dolara ukradenu iz hotelske sobe glumice Lupite Njongo pronađena je ispod jednog lavaboa u istom hotelu, saopštila je danas policija Los Anđelesa...Haljina pronađena u hotelu Vest Holivud "jako liči" na halijnu opšivenu biserima...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.