Procurile golišave fotke srpske glumice

Izvor: Mondo, 23.Okt.2014, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Procurile golišave fotke srpske glumice

Glumica Jovana Stipić, koja se proslavila ulogom u filmu "Čarlston za Ognjenku", nije na meti holivudskog hakera, već srpskog majstora!

Stine i more. pic.twitter.com/KmEna4bN9w

— Jovana Stipić (@jovanastipic) August 19, 2014

 Nedavno je javnost bila zasuta golišavim fotkama svetskih zvezda, a od sada, u istom "autfitu" možemo da vidimo i Jovanu Stipić.

Fotografije gole glumice, koje su objavili pojedini dnevni listovi, ukradene su iz njenog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << mobilnog telefona.

"Ne bih nikog da optužujem, ali  fotografije su sa mog telefona koji je trenutno u servisu na popravci", rekla je glumica listu "Alo" i dodala da će se njen advokat pozabaviti ovim slučajem.

Jovana je već pokazala kako izgleda kao od majke rođena, kada se slikala za "Playboy".

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Srpska glumica ostavila telefon na popravci, oni objavili njene gole fotke!

Izvor: Tracara.com, 23.Okt.2014

Telefon na servisu, gole fotke na internetu! (foto: Alo) Glumica Jovana Stipić, koja se proslavila ulogom u filmu Čarlston za Ognjenku doživela je neprijatnost kada su slike na kojima je gola procurile u javnost. Naime, glumica je u svom mobilnom telefonu imala fotografije na kojima pozira obnažena,...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.