Presešće vam život kada vidite šta može da proguta ova riba (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Nov.2014, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Presešće vam život kada vidite šta može da proguta ova riba (VIDEO)

Riba nazvana "veliki gutač" se može naći u vodama tropske i suptropske klime, na dubini od 700 do 2.700 metara. Veličine je oko 25 centimetara, a može da proguta ribe koje su 10 puta veće od nje

Ova neobična riba je nazvana “veliki gutač”, a poznata je po tome što može da pojede ribe 10 puta teže, a dva puta veće od sebe. Ona može dostići veličinu od 25 centimetara, a najčešće je braon ili crne boje.

Ona se može pronaći u vodama tropske >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << i suptropske klime, na dubini od 700  do 2.700 metara. Većina ovih riba proguta svoj plen, a onda se bori sa njim jer ne može da ga sažvaće. Tada je najlakše uhvatiti je.

Riba sa do sad najvećim plenom je pronađena 2007. godine, kada je progutala zmiju dugačku 86 centimetara. 

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Presesce-vam-zivot-kada-vidite-sta-moze-da-proguta-ova-riba

Izvor: medio.rs, 26.Nov.2014

Riba nazvana "veliki gutač" se može naći u vodama tropske i suptropske klime, na dubini od 700 do 2.700 metara. Veličine je oko 25 centimetara, a može da proguta ribe koje su 10 puta veće od nje..Ova neobična riba je nazvana “veliki gutač”, a poznata je po tome što može da pojede ribe...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.