Prala, peglala i?

Izvor: Mondo, 24.Avg.2016, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prala, peglala i?

Doktorka Nada Macura o bivšem mužu

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura, otkrila je detalje iz svog braka s vojnim licem, koji je trajao osam godina.

"Bila sam u braku osam godina, moj muž je bio vojno lice, oficir, ali smo stalno bili razdvojeni. Ja sam bila u Kragujevcu, imala sam radno mesto u Hitnoj pomoći, on je u to vreme radio u Smederevskoj palanci. Posle toga sam ja prešla u Palanku, a onda je on otišao u Beograd. Mi smo od tih osam godina jedva dve bili >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zajedno", rekla je Nada Macura listu "Alo".

"Bio je to putujući brak. On je, inače, bio ekstremno dopadljic ženama, ekstremno lep i ekstremno zgodan. Mislim da me je to i opredelilo da budem s njim, jer ja volim muškarce koji su uredni i čisti i lepo izgledaju, budući da nikakve druge zajedničke tačke sa njim nisam imala. Njegove pantalone su morale biti ispeglane na crtu, da se isečeš, košulja uvek čista... Kuvala sam, prala sam sudove, prozore, bila posvećena porodici i karijeri. Trudila sam se, ali smo bili potpuno različiti da bi to opstalo. On je želeo da ima 'bmw', motocikl, jahtu... U tim njegovim maštanjima nigde nije bilo knjige i sadržaja, a knjiga je za mene sadržaj i ne razumem one koji ne čitaju knjige. Onda sam ga napustila. Ne on mene, nego ja njega. Meni to nije bila teška odluka, posvetila sam se učenju i karijeri", kaže Macura.

Nada dodaje da je sada kasno da razmišlja o zajedničkom životu s nekim.

"Ja imam veoma visoke kriterijume koje nikako ne spuštam i u vezu se ne upuštam ako to nije nešto što mi skroz ne odgovara. Volela bih da se ponovo zaljubim, ali to će verovatno biti na drugom svetu".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.