Prag planira da uvede Metro ljubavi za samce

Izvor: Blic, 20.Maj.2013, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prag planira da uvede "Metro ljubavi" za samce

Putnici podzemne železnice u češkoj prestonici moći će uskoro da upoznaju ljubav svog života vozeći se u vagonima specijalno namenjenim osobama u potrazi za partnerom, saopštila je danas uprava praškog metroa.

"Ljudi se tu sreću, prolaze jedni pored drugih, a ukoliko se jedan drugom svide moći će da započnu vezu", kazao je za AFP Filip Drapal, predstavnik kompanije Ropid koja je uključena u ovaj projekat.

"Planiramo kampanju kako bi pokazali ljudima stvari >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koje mogu da rade tokom vožnje javnim prevozom", naveo je on.

Pored čitanja i učenja, putnici će uskoro moći i da flertuju, pa i da ugovore sastanak.

Praški "Metro ljubavi", u kojem neće vladati nikakva striktna pravila, već će putnici moći slobodno da komuniciraju, počeće da saobraća krajem godine.

"Vagoni će biti obeleženi, a biće postavljene i table sa informacijama na peronima i u samom vozu, na češkom i na stranim jezicima", napomenuo je Drapal.

Neke je ova odluka pomalo i zabrinula. Kao redovan korisnik metroa, Karolina Vranova se plaši da greškom ne uđe u vagon ljubavi.

"Šta ako me neko vidi u tom vagonu i kaže mom dečku?", pita se ona.

Praški metro preveze oko 1,5 miliona putnika dnevno na tri linije.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Metro u kojem možete naći ljubav

Izvor: Radio 021, 20.Maj.2013

Putnici podzemne železnice u Pragu imaće priliku da se zaljube ili čak upoznaju ljubav svog života vozeći se vagonima specijalno namenjanim osobama koje traže partnera.  

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.