Poznati na Modnim vinjetama u okviru Fešn vika

Izvor: 24sata, 31.Okt.2014, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati na Modnim vinjetama u okviru Fešn vika

U specifičnom ambijentu galerije Štab nastavljen je program Modnih vinjeta u okviru 36. Perwoll Fashion Weeka.

Jako je važno za svakog umetnika danas da ima partenere u poslu koji razumeju, u ovom slučaju modu, i koji su spremni da podrže taj rad.

Perwoll nesebično podržava našu modnu scenu i nastavlja da pruža tu podršku već četvrti put za redom na Perwoll Fashion Weeku.

Tokom Modnih vinjeta dizajnerka Ana Grebec, u prepoznatljivom i sebi svojstvenom >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << maniru, poigrava se 90im godinama XX veka kao izvorom inspiracije i to kolekcijom koju karakterišu svedene, minimalističke forme, izražena geometrija i asimetrija.

Mates | Foto: RAS

Dizajnerski dvojac Mates dokazuje kako tmuran lik dečije bajke o Uspavanoj lepotici lako postaje inspiracija savremenom odevanju. Paleta boja u tamnim nijansama i sukob emocija koji kulminira igrom materijala kombinujući postojane sa onim laganim i prozračnim.

Na Modnim vinjetama videli smo i modele predstavnica nedavno formiranog Resort design store-a koji je pokrenut kao potreba mladih dizajnera za ličnim prostorom u kome će sistemi vrednosti biti kreirani kvalitetom i posebnošću izraza. Svoje radove ovom prilikom izložiće Tijana Milutinović, Iva Šumulikovski – Shi, Marija Rajna Stanišić, Dejana Ivanišević, Jovana Marković i Marija Delić - Romi Schneider.

Mateja Kežman na Fešn Viku | Foto: RAS

Među brojnom publikom večeras u galeriji Štab, mogli su se videti i fudbaler Mateja Kežman, manekenka Đurđa Stojiljković, TV voditeljka Snežana Dakić i Marijana Mateus.

Marijana Mateus i Snežana Dakić | Foto: RAS

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nastavljen program Modnih vinjeta

Izvor: B92, 31.Okt.2014

U specifičnom ambijentu galerije Štab nastavljen je program Modnih vinjeta u okviru 36. Perwoll Fashion Weeka...Jako je važno za svakog umetnika danas da ima partenere u poslu koji razumeju, u ovom slučaju modu, i koji su spremni da podrže taj rad. Perwoll nesebično podržava našu modnu scenu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.