Poznat naziv novog filma Ratovi zvezda: Poslednji džedaj

Izvor: N1 televizija, 24.Jan.2017, 00:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznat naziv novog filma Ratovi zvezda: "Poslednji džedaj"

Naziv novog filma u serijalu Ratovi zvezda obelodanjen je danas kao "Ratovi zvezda: Poslednji Džedaj" (Star Wars: The Last Jedi), a film će se pojaviti u bioskopima 15. decembra, saopštio je Lukas film.

Spekulacije oko toga ko je zapravo poslednji Džedaj odmah su počele da kruže po društvenih mrežama. Da li je to Luk Skajvoker koga je igrao Mark Hamil, ili Rej (Dejzi Ridli) a neki su primetili da bi Džedaj, zbog načina kako se piše na engleskom, mogao da bude jednina >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << i množina, te bi moglo da se odnosi na više osoba.

Pisac i reditelj Rajan Džonson ranije je rekao da će Epizoda VIII početi tačno tamo gde je završena Epizoda VII "Budjenje sile".

Film "Ratovi zvezda: Budjenje sile", koji je izašao krajem 2015. godine, zaradio je više od dve milijarde dolara na svetskom nivou, prema specijalizovanom vebsajtu boxofficemojo.com.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.