Posle trudnoće skinula 30 kilograma: Ovo je njena tajna

Izvor: 24sata, 25.Okt.2014, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle trudnoće skinula 30 kilograma: Ovo je njena tajna

Eliz Tejlor, australijska manekenka i anđeo "Viktorijas sikreta", pre osma meseci je rodila ćerku Lilu. U trudnoći se ugojila 30 kilograma, ali je uspela da vrati nekadašnju liniju. Ovo su njeni mali trikovi.

A photo posted by Elyse Taylor (@elysetaylor1) on Jan 1, 2014 at 6:47pm PST

- Probala sam razne dijete i sad sam na dijeti prema krvnim grupama. Moje telo se promenilo jer sam ranije jela samo salate i pila sokove- rekla je Eliz koja je posle rođenja ćerke >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << imala 80 kilograma.

A photo posted by Elyse Taylor (@elysetaylor1) on Jan 1, 2014 at 6:47pm PST

A photo posted by Elyse Taylor (@elysetaylor1) on Jan 1, 2014 at 6:47pm PST

Eliz nije otkrivala svoju krvnu grupu. Dijeta koju je ona koristila ciljano rešava potrebe za hrane, koje određuje krvna grupa.

Krvna grupa utiče i na to kako će telo reagovati na određene namirnice. Ako ste grupa A, najbolje je da jedete vegetarijansku hranu. Ako pripadate grupi B, najbolji izbor za vas su meso divljači, jaja, dok piletnu treba da izbegavate.

Grupa AB treba da izbegava kofein i alkohol, a može slobodno da uživa u morskoj hrani, tofu siru, mlečnim proizvdoima i zelenom povrću, ljudi koji imaju nultnu krvnu grupu treba da zaobilaze kofein, alkohol, mlečne proizvde, treba da se drže crvenog mesa.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

FENOMENALNO! Eliz je skinula 30 kilograma vrlo brzo nakon porođaja, OVO je njena tajna

Izvor: Press, 26.Okt.2014, 11:34

Eliz Tejlor, australijska manekenka i anđeo "Viktorijas sikreta", pre osma meseci je rodila ćerku Lilu. U trudnoći se ugojila 30 kilograma, ali je uspela da vrati nekadašnju liniju. Ovo su njeni mali trikovi. . - Probala...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.