Posle pomirenja, sve je slađe: Pogledajte šta je Filip napisao Ružici u emotivnom pismu

Izvor: 011vodič.com, 02.Avg.2015, 05:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle pomirenja, sve je slađe: Pogledajte šta je Filip napisao Ružici u emotivnom pismu

Nakon krize koju su imali u vezi Ružica Veljković i Filip Đukić uspeli su da obnove svoju romansu i da nastave tamo gde su stali.
Da sve odlično funkcioniše između njih dvoje potvrđuje i poklon kojim se Ružica pohvalila na društvenoj mreži Instagram.
Đukić joj je poklonio narukvicu na kojoj se kao privezak nalazi krilo koje je identično onom koje on ima na svojoj ogrlici, ali joj je napisao i pismo.
Ponovo jako divan poklon! Dobila sam divnu narukvicu >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << i pismo od Filipa. Narukvica je jako posebna,pošto ima isto krilo kao na Filipovoj ogrlici. Deo iz pisma: “Ti imaš jedno,a ja drugo krilo. Kada su odvojena, onda su slaba. A kada su zajedno, onda su jaka. “Od sada će uvek biti spojena, šta god da se desi! Filipeeee, volim te punooooo!”, napisala je Ružica.



#svet
The post Posle pomirenja, sve je slađe: Pogledajte šta je Filip napisao Ružici u emotivnom pismu appeared first on 011VODIC.COM.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.