Porodila se Kira Najtli

Izvor: Mondo, 27.Maj.2015, 06:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodila se Kira Najtli

Glumica donela na svet prvo dete, piše britanska štampa.

Foto: AP/Evan Agostini

Lepa glumica Kira Najtli (30) i njen suprug Džejms Rajton dobili su prvo dete, saznaje "Dejli mejl" iz izvora bliskih glumici.

Nije poznat ni pol, ni ime deteta.

Kira je do ovog proleća krila da je uopšte trudna, a imala je gomilu duhovitih odgovora za voditelje koje su se raspitivali za bebu.

Džimiju Kimelu rekla je da ne razmišlja o opremanju sobe >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za bebu "jer su bebe veoma male, nije valjda da im treba sopstvena soba", dok je na pitanje Elen Dedženeres o planiranom porođaju odgovorila "razmišljam da beba ostane unutra, ali pretpostavljam da mora da izađe".

Kira i Džejms u vezi su od 2011, a venčali su se pre dve godine u Francuskoj.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

OSKAROVKA U ULOZI MAJKE Porodila se Kira Najtli

Izvor: Blic, 27.Maj.2015

Britanska glumica i njen suprug Džejms Rajton dobili su prvo dete..Kira je do ovog proleća krila da je uopšte trudna, a imala je gomilu duhovitih odgovora za voditelje koje su se raspitivali za bebu...Da je trudna, glumica je potvrdila u intervjuu za časopis "Elle" prošle godine u novembru...Strani...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.