Političar se odrekao sina jer se zaposlio u privatnom sektoru

Izvor: Njuz.net, 13.Sep.2014, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Političar se odrekao sina jer se zaposlio u privatnom sektoru

Napomena: Ova vest je šaljive prirodePolitičar ne može da veruje da njegov sin ne želi da radi u državnoj firmi

BEOGRAD, 13. septembar 2014, (Njuz) – Poznati srpski političar odrekao se sina jer je ovaj odlučio da se zaposli u privatnoj firmi, saznaje Njuz.
Mladić koji je završio fakultet sa najvišim ocenama odbio je očevu ponudu da počne da radi u nekom od javnih preduzeća, već je odlučio da zajedno sa prijateljima osnuje firmu i samostalno se oproba na tržištu.
- Neslaganje između >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << njih dvojice postoji godinama, a sada je dostiglo svoju kulminaciju – kaže njihov blizak porodični prijatelj – Još u tinejdžerskim danima sin je pokazivao sklonost ka čudnim idejama. Vredno je učio, završio je prilično težak državni fakultet, odbijao je da mu očeva poznanstava olakšaju studiranje. Svi smo mislili da je u pitanju samo mladalački bunt protiv oca i da će ga sve proći kad sazri. Nažalost, nije ispalo tako. Odlučio je da se zaposli u privatnoj firmi, a ne u nekom upravnom odboru, što je bila očeva želja. To je bila kap koja je prelila čašu i slomila krhko roditeljsko srce – ispričao nam je naš izvor.
Razočarani otac, koji nije hteo da odgovori na naše pozive, povukao se u porodičnu kuću i izbegava svaki kontakt sa javnošću. Kako Njuz saznaje, on je ipak spreman da sinu pruži ruku pomirenja pod uslovom da ovaj pristane da učestvuje i dobije nekoliko unosnih poslova na javnom tenderu.
Bojan Savić

 

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.