Izvor: Njuz.net, 30.Nov.2016, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokretanje postupka protiv NIN-a dokaz da se pravosuđe bavi rušenjem u Hercegovačkoj

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 30. novembar 2016, (Njuz) – Pokretanje postupka po tužbi ministra policije Nebojše Stefanovića protiv lista NIN pred Višim sudom u Beogradu, nedvosmisleno govori da pravosuđe ne sedi skrštenih ruku povodom rušenja u Hercegovačkoj ulici, izjavio je danas premijer Srbije Aleksandar Vučić.
Vučić je rekao da i pored ovog događaja još uvek nije čuo nijedno izvinjenje svih onih ljudi koji su mesecima govorili kako slučaj Hercegovačka nikada neće doći do suda. >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net <<
– Iako je prošlo 24 sata od glavne rasprave pred Višim sudom u kojoj je spominjano rušenje nekoliko udžerica u Hercegovačkoj ulici, još uvek niko od onih koji su prvi znali da kritikuju nije saopštio da je pogrešio i da Srbija jeste pravna država koja poštuje svoje zakone – naglasio je premijer Vučić.
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali kaže da je ovaj proces, bez obzira na njegov ishod, veliki trijumf za celu zemlju.
– Ne bih da komentarišem suđenje koje je tek počelo, da ne ispadne da vršim bilo kakav pritisak na sud, dovoljno je već to što sam juče slučajno prošao isred zgrade baš kada je počinjao pretres, ali jako je važno da se naglasi da za naše pravosuđe ne postoje tabu teme, što su tužbom Stefanovića protiv NIN-a, gde će biti i reč-dve o Hercegovačkoj, upravo pokazali – smtra Mali.
Marko Dražić

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.