Pogledajte trejler za film Hitman

Izvor: Press, 06.Mar.2015, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte trejler za film Hitman

Izašao je prvi trejler za film "Hitman: Agent 47", koji je rađen po jednoj od najsupšenijih video-igrica poslednjih godina. .
Hitman: Agent 47 seli se na veliko platno, a film koji režira Aleksander Bah upravo je najavljen prvim trejlerom! Nezaustavljivog atentatora igra Rupert Frend, a u ostalim ulogama pojavljuju se Zakari Kvinto, Sijan Hinds i Hana Ver. Agentu, poznatom samo po broju 47, ovog puta suprostaviće >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << se prava vojska vrhunski opremljenih i obučenih ubica koju je unajmila beskrupulozna korporacija.
Agent 47 poznat je po dve zadnje brojke njegovog bar koda koji mu je istetoviran na potiljku. Predstavlja vrhunac decenijskog istraživanja i klon je prethodnog Agenta 46. Nepredvidljive je snage i brzine, a iznad svega – natprosečno je inteligentan.
Poslednja meta Agenta 47 je korporacija koja želi da otkrije njegovu prošlost, kako bi stvorili vojsku još “delotvornijih” ubica. Na ovom zadatku Agent 47 će saznati mnogo o svom poreklu, ali upoznati i devojku koja jedina ima informaciju koju korporacija želi. Upravo zbog nje, Agent 47 će započeti bitku sa svojim najsmrtonosnijim neprijateljem.
Na repertoaru domaćih bioskopa Hitman: Agent 47 naći će se od 27. avgusta.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.