Pogledajte šta Milica Pavlović radi sa bakom

Izvor: Blic, 28.Maj.2015, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte šta Milica Pavlović radi sa bakom

Pevačica Milica Pavlović čim ugrabi slobodan dan, otputuje kod svojih babe i dede u selo Gornji Bunibrod na jugu Srbije.

Pevačica je objavila fotografiju kojom je otkila šta rade ona i baka kad odu u grad.

Dok deda pazi na kuću i obavlja seoske poslove, Milica je baku odvela kod frizera od kog je trazila da njenoj najvoljenijoj ženi napravi modernu frizuru sa kojom će izgledati mlađe.- Moja baka Rada kod najboljeg frizera u Leskovcu- napisala je folkerka. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Temperamentna pevačica stalno ističe da je izuzetno  vezana za roditelje svog oca, kod kojih je odrasla, a iz zahvalnosti za svu ljubav i pažnju koju su joj pružili trudi se da im ugodi koliko god može.

Milica zna često i da u Beogradu ugosti dedu Vladimira i baku Radu, ali i da ih iznenada poseti i organizuje im neko iznenađenje. Sa svojom bakom Milica odlazi na ulepšavanje, i savetuje joj šta da promeni kod sebe.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.