Pogledaj me u oči!

Izvor: Mondo, 23.Okt.2016, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledaj me u oči!

Da li želite da učestvujete u eksperimentu u kom ćete nepoznatu osobu gledati u oči?

Foto: YouTube

Beogradska ekipa "ČILO&Vedro" priključuje se globalnoj zajednici za mir i u Beograd donosi "Najveći svetski eksperiment kontakta očima". Ovaj događaj se slavi u gradovima širom sveta i svi smo pozvani da šaljemo poruke mira i osnažujemo povezivanje ljudskih bića.

"Ideja je jednostavna, postavićemo natpise na kojima piše 'Gde je nestala ljudska >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << povezanost? Podeli sa nekim minut gledajući ga u oči, da to saznaš'. Potom se udobno smeštamo (bilo na jastučiće, bilo na stolice ili prosto stojimo) i pozivamo prolaznike da nam se pridruže i podele sa nama minut gledanja u oči. Dopuštamo sebi da se povežemo sa strancem i osetimo ono unutra kao univerzalnu vrednost. Važno je da smo dobronamerni i spremni na različitost", poručuju iz ove ekipe.

Događaj će biti održan 29. oktobra od 17 časova na Platou kod Filozofskog fakulteta. Ako želite da učestvujete, potrebno je da se registrujete, a poželjno je da ponesete prostirku, jastučić ili stoličicu kako biste mogli udobno da se smestite.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.