Poginuli vozač i dva pješaka

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Dec.2014, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuli vozač i dva pješaka

NOVI GRAD, TESLIĆ - Vozač Željko Đurđević (51) iz Novog Grada te pješaci Kerim Hečimović (20) iz Zenice i Milorad Đekanović (53) iz okoline Teslića poginuli su u odvojenim saobraćajnim nesrećama koje su se dogodile u četvrtak i petak, saopštili su danas policijski izvori.

Đurđević je život izgubio u četvrtak, u 6.10, u mjestu Gornje Vodičevo, kada je izgubio kontrolu nad ford fijestom, kojim je upravljao, i sletio s kolovoza te se vozilo prevrnulo u kanal.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<
Kako saznajemo, on je tog jutra krenuo na posao, pošto je za jednu apoteku u Novom Gradu razvozio ljekove.

Komšije, shrvane tugom i bolom, kažu da je otišao veliki čovjek te dodaju da je uzrok nesreće, najvjerovatnije, srčani udar.

"Otišao je, ne čovjek nego ljudina. Nije bilo dana da ne upita da li mi treba pomoć u nečemu. Toliko vrijedan i radišan čovjek kao što je Željko nije postojao, hvala mu za sve", kazao je jedan od komšija koji je i dalje u nevjerici.

Porodica Đurđevića u šoku govori da je kontrolu nad vozilom najvjerovatnije izgubio usljed srčanog udara.

"Još smo u šoku, nismo svejsni šta nam se dogodilo", riječi su jednog od članova porodice.

Dvadesetogodišnjeg Hečimovića, koji je iz okoline Zenice, na području Žepča, dok je pješačio, u petak ujutru udario je i usmrtio BMW, kojim je upravljao Josip M. iz Žepča.

"Detalje ove saobraćajne nesreće još istražujemo, tako da o njima ne možemo govoriti", kazali su iz policije, koja je obavila uviđaj.

Policija još istražuje sve okolnosti pod kojima je u četvrtak naveče, u mjestu Donji Ružević, opština Teslić, poginuo Đekanović, a zasad se zna da je pješačio te da ga je udario mercedes, kojim je upravljao Dalibor D. (26).

Sumnja se da vozač mercedesa nije držao vozilo na dovoljnoj udaljenosti od desne ivice kolovoza, pored koje se kretao pješak.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.