Podižu spomenik ubijenoj djeci

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Dec.2014, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podižu spomenik ubijenoj djeci

MELBURN - Kuća u gradu Kerns u australijskoj saveznoj državi Kvislend u kojoj je prije nekoliko dana ubijeno osmoro djece, biće srušena, a na njenom mjestu će biti podignut spomenik ubijenoj djeci, javlja Anadolu Agency (AA).

Danas je, inače, počeo sudski proces protiv Mersan Varije (37), koja se sumnjiči da je u petak 19. decembra ubila sedmoro djece i jednog rođaka. Ona nije prisustvovala prvom ročištu, a njen advokat uputio je zahtjev sudu da se njegovoj klijentici sudi pred >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << sudom za mentalne bolesnike, što je odbijeno. Suđenje će biti nastavljeno 30. januara naredne godine.

Da će na mjestu kuće u kojoj je ubijeno osmoro djece biti podignut spomenik ubijenoj djeci potvrdio je poslanik grada Kerns Gavin King.

Policajci su 19. decembra u kući u , na sjeveru Australije, pronašli beživotna tijela osmoro djece, dok je jedna ženska osoba povrijeđena nožem. Majka sedmoro djece, starosne dobi između 1,5 i 15 godina, privedena je kao osumnjičena za ubistvo.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.