Pitali su ih da kažu šta misle o sebi. Lekcija je stigla s druge strane ogledala

Izvor: Blic, 12.Apr.2014, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pitali su ih da kažu šta misle o sebi. Lekcija je stigla s druge strane ogledala

Kad biste pitali ljude da gledajući u ogledalo najiskrenije kažu šta misle o sebi, verovatno biste dobili neočekivano negativne odgovore. Upravo to se desilo i ovim ljudima, ali je s druge strane ogledala bilo nešto što nisu očekivali. Šta misle o sebi, a šta stranci misle o njima na prvi pogled

Portal "Buzzfeed" tražio je od nekoliko ljudi da ispred ogledala otvoreno komentarišu svoj izgled. Nisu im, međutim, rekli, da se s druge strane duplog ogledala nalaze potpuni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << stranci koji su u isto vreme i sami, na osnovu prvog utiska, ispričali šta misle o njihovoj pojavi.

Učesnici ovog psihološkog eksperimenta iskreno su progovorili o svojim najdubljim nesigurnostima. Ipak, razlika između onog što oni mislile o sebi i onoga što je o njima rečeno s druge strane, bila je drastična - kao da se govorilo o potpuno drugim osobama.

Sve sitnice kojima na sebi nisu bili zadovoljni, strancima s druge strane ogledala uopšte nisu bile bitne. Upravo u tome naučili su važnu lekciju o samopouzdanju, pogledu na svet i odnosu prema sebi i svom telu.

VIDEO > S druge strane ogledala:

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pitali-su-ih-da-kazu-sta-misle-o-sebi.-Lekcija-je-stigla-s-druge-strane-ogledala-

Izvor: medio.rs, 12.Apr.2014

Kad biste pitali ljude da gledajući u ogledalo najiskrenije kažu šta misle o sebi, verovatno biste dobili neočekivano negativne odgovore. Upravo to se desilo i ovim ljudima, ali je s druge strane ogledala bilo nešto što nisu očekivali.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.