Pevačica optužila supruga da je napravio dete dadilji, a onda je usledio PREOKRET

Izvor: Blic, 22.Apr.2017, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačica optužila supruga da je napravio dete dadilji, a onda je usledio PREOKRET

Pevačica Mel Bi, nekadašnja članica benda "Spice Girls", nedavno je optužila bivšeg muža Stivena Belafontea da ju je godinama fizički i verbalno zlostavljao i varao, a sada je usledio odgovor kom se nije nadala.

Naime, u nedavnom intervjuu koji je dala za britanske medije, pevačica je bivšeg muža okarakterisala kao nasilnika, a otkrila je i ju je Stiven varao sa dadiljom.

Ona je tvrdila da je dadilja Lorejn Gils čak zatrudnela sa sa njenim suprugom i imala >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << abortus nakon toga, za šta joj je Belafonte platio 300.000 dolara od Melaninih para.

"TMZ" sada prenosi da Lorejn planira tužbu protiv Braunove zbog ovih iznesenih optužbi u papirima za razvod između Stivena i pevačice.

Mel B čak tvrdi da je Lorejn znala za kućne snimke kojima ju je Stiven ucenjivao, kao i da ih je ona držala "pod ključem" i zajedno sa Belafonteom ucenjivala Spajsicu.

Pored ovih tvrdnji, pevačica je takođe istakla kako ju je, uskoro bivši, muž ucenjivao da ima trojke sa njim i drugim devojkama, među kojima je bila i dadilja.

Belafonte je sve ove navode demantovao, a Lorejn će se sa Mel obračunati na sudu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.