Izvor: Blic, 25.Okt.2016, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačica objavila prvu fotografiju sina

Mlada pevačica i njen suprug, istovremeno i kolega, podelili su fotografiju svog naslednika koja je za kratko vreme prikupila veliki broj lajkova i komentara.

Ivana Pavković i Petar Mitić, uživaju u skladnom braku i sa nestrpljenjem očekuju dolazak svog naslednika. Ivana odlično podnosi trudnoću, a pre par dana je ušla u deveti mesec trudnoće.

Par je nedavno otkrio da je izabrao ime za bebu, a verujemo da je u njihovom domu su pripreme za naslednika uveliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u toku.

Ivana je na svom Instagram profilu podelila prvu fotografiju svog naslednika. U pitanju je ultrazvuk, a način na koji je koncipirala fotografiju je oduševio sve koji su je videli.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.