Pevačica o estradnoj prostituciji

Izvor: Mondo, 06.Mar.2015, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačica o estradnoj prostituciji

Pevačica Jadranka Barjaktarović tvrdi da se neke karijere prave preko kreveta.

Foto: YouTube

 Pevačica Jadranka Barjaktarović je nedavno priznala da su joj na nastupima nudili novac za seks, a sada otkriva da pojedine pevačice na taj način naprave "čitave karijere".

"Istina je da na estradi ima prostitucije, da se neke karijere prave preko tuđih kreveta. Nek radi ko šta hoće, meni smeta što nas ljudi sve stavljaju u isti koš. Žensko telo nikad >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nije bilo jeftinije, a moral nikad nije bio na nižem nivou", rekla je Jadranka za Vesti Online i dodala da je godinama patila zbog mnogih ružnih stvari koje se dešavaju na estradi, ali je ćutala.

"Bilo je perioda kada mi je bilo mnogo teško. Onda mi je pukao film, pa sam progovorila. Sada više neću da se opterećujem tim glupostima".

Pevačica je u jednom ranijem intervjuu otkrila da je tokom nastupa na jednom beogradskom splavu i sama dobila nepristojnu ponudu.

"Na nastupu na splavu mi je prišao čovek, mislila sam da bi da naruči pesmu, ali on mi je ponudio 10.000 evra da zajedno provedemo noć. Bila sam u šoku", ispričala je pevačica.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.