Izvor: Blic, 27.Okt.2016, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pamela Anderson: Sinovi me savetuju da se slikam naga

Glumica Pamela Anderson (49) otkrila je u nedavnom intervju za "New Zeland Herald" da je sinovi Brendon (20) i Dilan (18), savetuju da se ugleda na Kim Kardašijan.

Naime, Pamela, koja je svetsku slavu stekla zahvaljujuću nagim fotografijama i poziranju za "Plejboj" istakla je da sinovima ništa ne zamera jer su još mladi. Ali, primer koji daje Kim Kardašija ipak nije onaj koji namerava da sledi.

- Često mi sinovi savetuju da treba objavljujem nage fotografije na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Instagramu, jer će mi to doneti još bogatstva. Kažu mi da treba da se ugledam na Kim Kardašijan - kaže Pamela i dodaje:

Pročitajte još:

- Mislim da sam dovoljno bogata. Zdrava sam, imam dva predivna sina i radim posao koji volim. Ne treba mi ništa više u životu, a sinovima pokušavam da objasnim da je novac nevažan.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.