Palo pomirenje: Vest i Obama više nisu u svađi

Izvor: Blic, 01.Feb.2015, 01:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palo pomirenje: Vest i Obama više nisu u svađi

Izgleda da su se američki reper Kanje Vest i prvi čovek Amerike konačno pomirili, sudeći po fotografiji koja se našla na Instagram profilu reperove supruge.

Fotografija je nastala još u oktobru a na njoj se svi zadovoljno osmehuju, pa se da zaključiti da su prevazišli sukob koji su imali pre izvesnog vremena.

Tako je pre tri godine Obama repera  nazvao "magarcem" nakon što se Vest popeo na binu i javno osporio pobedu Tejlor Svift na jednoj dodeli MTV-jevih dodela >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nagrad.

Potom se Obama još jednom upustio u kritiku Vesta i njegove izabranice Kim Kardašijan kada ih je, zbog neobuzdanog načina života, označio kao loš primer mladim ljudima.

Međutim, starleta mu nije ostala dužna pa je u jednom intervjuu rekla:

-Nije prikladno da predsednik Amerike komentariše pop-kulturu. Mislim stvarno...nazvati nekog magarcem. Opet, svako ima pravo na mišljenje, pa čak i Obama. Ja sam se samo pitala zašto on uopšte to komentariše-rekla je Kim u intervjuu za "GQ".

Sada se čini da su svi nesporazumi izglađeni , a na fotografiji se može pročitati i posveta u kojoj Obama želi sve najlepše ćerki ovog slavnog para.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.