PRVE FOTOGRAFIJE SA BLIZANCIMA Amal i Džorž Kluni stigli u Evropu!

Izvor: Blic, 06.Jul.2017, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVE FOTOGRAFIJE SA BLIZANCIMA Amal i Džorž Kluni stigli u Evropu!

Amal i Džordž Kluni su u ponedeljak sleteli su u Italiju sa svojim mališanima blizancima Elom i Aleksandrom.

Glumac je unajmio privatni avion koji ih je doveo do Milana kako bi supruzi i jednomesečnim bebama obezbedio što udobnije putovanje.

Poznati bračni par po prvi put je sa decom otišao na putovanje, a ovo je takođe prvi put da su viđeni sa njima u javnosti.

Velika porodica Kluni provešće neko vreme u Italiji u prodičnoj kući na jezeru Komu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Amal i Džordž su se 2014. godine zakleli na večnu ljubav baš u Italiji, a sad, kako pišu strani mediji, planiraju da obnovi zavete, i to na posebnoj ceremoniji kojoj će prisustvovati njihova deca.

- Njih dvoje planiraju čak i žurku dobrodošlice za svoje blizance, i to na svoju treću godišnjicu braka. Tada će obnoviti zavete pred najbližim prijateljima i članovima porodice – rekao je izvor za magazin "Closer".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Prva fotografija blizanaca: Džordž i Amal Kluni stigli u Italiju! FOTO

Izvor: Svet plus, 06.Jul.2017

Džordž i Amal Kluni su u ponedeljak sleteli u Italiju sa svojim blizancima Elom i Aleksandrom, a upravo njihova zajednička fotografija obišla je ceo svet...Glumac je unajmio privatni avion koji ih je doveo do Milana kako bi supruzi i jednomesečnim bebama obezbedio što udobnije putovanje. Poznati...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.